top of page
RECEPTES PER LLEPAR-SE ELS DITS PRIMERS PLATS
CREMA DE CARBASSA
Què he de comprar?
1 carabassa d'1 kg aprox.
1 ceba grossa
1 porro
1 patata vermella grossa
Aigua
Sal
Oli d'oliva verge extra de les Garrigues
Formatge parmesà recent ratllat
Com ho cuinem?
Pelar i tallar la carabassa en daus de 2 x 2 x 2 cm aproximadament. El mateix amb el porro, la ceba i la patata.
Fer-ho bullir en una olla amb un pèl d'aigua, sense que ho cobreixi tot, i sal; tapat uns 20 minuts.
tancar el foc i deixar refredar una mica. Triturar-ho amb el túrmix molt bé, que no hi quedin cap grumoll, tot i que la carabassa i la patata fan el purè molt fi.
Servir escalfat i, al mateix plat, dibuixar una espiral amb oli d'oliva i ratllar parmesà per sobre.
◄
1 / 1
►
Please reload
bottom of page