top of page

RECEPTES PER LLEPAR-SE ELS DITS PRIMERS PLATS

CREMA DE CARBASSA

Què he de comprar?

1 carabassa d'1 kg aprox.

1 ceba grossa

1 porro

1 patata vermella grossa

Aigua

Sal

Oli d'oliva verge extra de les Garrigues

Formatge parmesà recent ratllat

Com ho cuinem?

Pelar i tallar la carabassa en daus de 2 x 2 x 2 cm aproximadament. El mateix amb el porro, la ceba i la patata.
Fer-ho bullir en una olla amb un pèl d'aigua, sense que ho cobreixi tot, i sal; tapat uns 20 minuts.
tancar el foc i deixar refredar una mica. Triturar-ho amb el túrmix molt bé, que no hi quedin cap grumoll, tot i que la carabassa i la patata fan el purè molt fi.
Servir escalfat i, al mateix plat, dibuixar una espiral amb oli d'oliva i ratllar parmesà per sobre.

1 / 1

Please reload

bottom of page