top of page

BICICLETADA POPULAR

Arrel d'una idea  en una reunió de la Junta d'Adjudicataris, va nèixer la Bicicletada Popular del Mercat Municipal de Rubí.

 

Desde el primer moment, aquesta activitat es va concebre com un matí de festa i esport en família, per a poder gaudir junts dels carrers de la nostra ciutat sense el neguit dels cotxes i d'altres elements del trànsit diari.

 

Per aquest motiu s'han anat dissenyant un seguit de circuits fins a arribar a l'actual que ja fa uns anys que és el mateix, ja que s'ha considerat que és ideal, en quant a distància i configuració del mateix.

 

Des de l'inici s'ha comptat amb la col·laboració d'un gran nombre d'adjudicataris, que fan possible, any rera any, que els participants puguin gaudir d'un recorregut amb les cruïlles controlades, uns bons entrepans a l'arribada, i un seguit de regals i sorpreses que fan que tothom que participi, pugui gaudir d'un matí de festa.

 

Tambè cal destacar la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí amb infrastructures, policia local i d'altres, que ajuden a que tot surti de la millor manera possible.

bicis 2020 ok.jpg
Bicicletada del Mercat Municipal de Rubí 2022
Bicicletada 2019.jpg
bicicletada 2018.jpg
bicicletad 2017.jpg
bottom of page