top of page

RECEPTES PER LLEPAR-SE ELS DITS

SEGONS PLATS

XAI AL FORN AMB PATATES

Què he de comprar?

1 cuixa de xai (amb os)

1 kg de patates

3 grans d'all

2 branquetes de romaní

1 branqueta de sàlvia

un pessic de sal

5 cullerades d'oli d'oliva

Com ho fem?

Escalfa el forn a 200 ° C
Assaona la cuixa de xai amb sal i pebre, ruixa amb oli i frega bé la cuixa
Col·loca en una safata de forn fonda i aboca 1 tassa d'aigua.
Cou el rostit en el forn durant 30 minuts.
Mentrestant, renta i talla les patates.
Rentar les herbes i agita per assecar.
Talla els bulbs d'all per la meitat i continua cada meitat en sentit transversal.
Col·loca tot en un bol, ruixa amb l'oli d'oliva restant, i reparteix al voltant de la cuixa de xai.
Continua rostint en el forn durant 40 minuts més
Retira del forn i deixa reposa, reserva durant 10 minuts cobert amb paper d’alumini i ja es pot tallar i servir

 

Notes

La cuixa de xai la pots cuinar a baixa temperatura.
Una cuixa de 2 quilos a dos quilos 800, tens que daura a la Paella de 10 a 12 minuts per tots els cantons.
Col·loca en una plata de forn escalfada a 80 graus i cou amb aquesta temperatura durant 4 Hores.
Et quedarà una carn que es desfà a la boca.

1 / 1

Please reload

bottom of page