top of page

RECEPTES PER LLEPAR-SE ELS DITS

SEGONS PLATS

LLUÇ AL FORN AMB PATATES, CEBA I TOMÀQUET

Què he de comprar?

  • 1 llom de lluç (o el peix que vulgueu)

  • 3 o 4 Patates

  • 1 Ceba

  • 2 tomàquets

  • Oli, sal i farina

 

Com ho fem?

Primer prepararem les patates. Les pelem, les tallem a làmines i les salem.

Agafem una paella amb oli d’oliva i hi posem les patates a foc lent, que així comencin a coure poc a poc (sinó, al forn no quedarien ben fetes i serien dures).

Salem el lluç i l’enfarinem.

A la safata del forn hi posem oli d’oliva i la resta de ingredients, el lluç, la ceba, el tomàquet i les patates (que ja les havíem començat a coure).

Enfornem uns 20 minuts a poca temperatura, i anar tirant per sobre el peix una mica d'oli de la safata de tant en tant, perquè s’enrosseixi de sobre.

Un cop veiem que el lluç ja està cuit, podem emplatar.

1 / 1

Please reload

bottom of page