top of page

EL MERCAT VIU DE NIT

Al setembre, de 2013, 2014 i 2015, hem organitzat "El mercat viu de nit", una festa gastronòmica per tal d'oferir els nostres productes, cuinats de la millor manera, i poder degustar, en format de tapes i a un preu totalment simbòlic, un tastet dels excel·lents productes que troben els nostres clients-amics.

 

Aquesta festa és també un punt de retrobada, a la tornada de l'estiu, amb els rubinencs i tanta gent de les ciutats veïnes, que ens visiten setmana rera setmana i donen sentit al nostre Mercat.

El tret de sortida l'ha donat sempre un personatge relacionat amb els Mercats i el món de la gastronomia, Isma Padros, Pere Tapies i l'últim any, l'alcaldessa de la ciutat, Anna M. Martínez.

2015

2014

TAST DE VEDELLA ROSTIDA

Els paradistes del Mercat Municipal de Rubí i diversos professionals de la cuina basca, van cuinat 2 vedelles senceres durant més de 12 hores en plena Plaça del Mercat. La cuina a l’aire lliure, i les moltes activitats de dinamització infantil han omplert la Plaça durant tota la tarda. De fet, l’activitat ha estat també una manera de reivindicar l’ús d’aquest espai.

 

Font: Ràdio Rubí

TEATRE

GENIO Y FIGURA

16 i 17 de juliol del 2005

MOSQUITA EN PALACIO

16 i 17 de gener de 2010

bottom of page