
RECEPTES PER LLEPAR-SE ELS DITS
POSTRES

PANELLETS DE PINYONS
Què he de comprar?
700 grams d'ametlles en pols
1/2kg. de sucre
2 patates petites
2 ous sencers
uns 700 grams de Pinyons o Ametlles trencades, o la meitat de cada, (a gust del consumidor).
Com ho fem?
Es posen a bullir les patates amb la pell, després es treu la pell i es barreja l’ametlla en pols, les patates, el sucre i els 2 ous, ( si voleu podeu deixar reposar una estona la barreja de tot plegat).
Podeu fer la barreja amb les mans o be amb la thermomix.
Després feu les formes amb la barreja, els pinyons o les ametlles trencades, ( va bé per enganxar els pinyons una mica de clara d’ou o ou batut), quan acabeu si voleu els podeu pintar amb el rovell de l’ou.
Es posen uns deu minuts al forn amb aire fort ( uns 180º ), vigilant que no es cremin. els traieu del forn i els deixeu reposar.
Millor si els feu un dia o dos abans de menjar-los.
Que us vagi de gust!.
◄
1 / 1
►