Premi literari "LLETRES DE MERCAT"

L'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal de Rubí, convoquem la 1a edició del premi literari “Lletres de Mercat”.

 

Creiem fermament que el Mercat és un espai de interrelació social, important en la vida de la ciutat i que la nostra dinamització ha de ser molt més que comercial, ens agrada complementar-la amb cultura i societat.

Vam impulsar un espai de intercanvi de llibres i va tenir molt d'èxit, l'hem hagut d'enretirar pel tema de la pandèmia,  però voldríem reprendre-ho, millorat, quan la situació ens ho permeti.

 

Vam organitzar un Matí d'Art en el que el Mercat es va omplir de pintors, il·lustradors, dibuixants, grans, petits... i va ser una experiència enriquidora.

Es per això que ens hem decidit a promoure un Premi Literari, que serà bianual, és un premi de novel·la curta o recull de relats. 

 

Aquesta proposta implica a les 3 llibreries de la ciutat i a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, els seus llibreters/es i el director de la Biblioteca i un/a representant de l’editorial, seran el jurat del premi (2 d'elles són Jurats en premis de prestigi als Països Catalans, Catalunya, València i Mallorca) i la resta són professionals del sector, des de fa molts anys, amb credibilitat contrastada. Això li dona al nostre Premi rigor, serietat i prestigi.

 

La presentació del premi i publicació de les bases la farem aquest Sant Jordi 2021, els treballs es poden presentar fins a l'octubre i el Jurat donarà el veredicte al Nadal o principis d'any i la publicació del llibre serà per Sant Jordi del 2022.

L’obra guanyadora la publicarà Viena Edicions, una editorial de molt prestigi en el món literari

És una proposta oberta a escriptors en català del país.

El premi serà un premi en metàl·lic i l'edició del llibre

C. de Cal Gerrer, s/n - C. Magí Ramèntol, s/n - Rubí

mercatmunicipalderubi@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now