RECEPTES PER LLEPAR-SE ELS DITS

POSTRES

PANELLETS DE PINYONS

Què he de comprar?

700 grams d'ametlles en pols 

1/2kg. de sucre

2 patates petites

2 ous sencers

uns 700 grams de Pinyons o Ametlles trencades, o la meitat de cada, (a gust del consumidor).

 

Com ho fem?

Es posen a bullir les patates amb la pell, després es treu la pell i es barreja l’ametlla en pols, les patates, el sucre i els 2 ous, ( si voleu podeu deixar reposar una estona la barreja de tot plegat).
Podeu fer la barreja amb les mans o be amb la thermomix.
Després feu les formes amb la barreja, els pinyons o les ametlles trencades, ( va bé per enganxar els pinyons una mica de clara d’ou o ou batut), quan acabeu si voleu els podeu pintar amb el rovell de l’ou.
Es posen uns deu minuts al forn amb aire fort ( uns 180º ), vigilant que no es cremin. els traieu del forn i els deixeu reposar.

Millor si els feu un dia o dos abans de menjar-los.

Que us vagi de gust!.

1 / 1

Please reload

C. de Cal Gerrer, s/n - C. Magí Ramèntol, s/n - Rubí

mercatmunicipalderubi@gmail.com

Telèfon: 93 588 70 33

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now